CURSET DE CUINA AMB EL PROFESOR NARCÍS

FILET DE VEDELLA WELLINGTON ROSTIT, FARCIT DE DOUXELLES, ENCAMISSAT AMB PASTA DE FULL DE FILET DE VEDELLAFILET DE VEDELLA WELLINGTON ROSTIT, FARCIT  DE DOUXELLES, ENCAMISSAT AMB PASTA DE FULL

 Recepta Filet Wellington rostit i farcit amb douxelles encamissat amb pasta de full.

El passat mes de maig vam tenir el plaer de tenir allotjada a l‘Hotel Rosa  ( Baix Empordà) a Mrs. Mary, una senyora americana interessada en aprendre la gastronomia Catalana. I qui millor que en Narcís , xef i professor a l’ escola de d’ Hostaleria I.E.S. Baix Empordà per ensenyar els secrets de la nostra cuina i també  plats classics de la gastronomia. El curset es va fer a les instal.lacions del Restaurant Fonda Caner de Begur ( Costa Brava).

Les fotografies  estan  mostrant el Narcís com encamissa el filet.

 Pilar

Anuncios

Acerca de fondacaner

Mi experiencia en la cocina

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: